Asian ytimessä -ruutukasvo Jaakko Loikkanen jää vanhempainvapaalle – tuuraaja paljastetaan illan lähetyksessä

Asian ytimessä -ruutukasvo Jaakko Loikkanen jää vanhempainvapaalle – antaa vinkkejä tulevasta juontajasta 4:43
Jaakko Loikkanen paljastaa, miksi erityisesti pääministeri Sanna Marinin vierailu Asian ytimessä -ohjelmassa on jäänyt mieleen sekä Loikkanen myös ylistää uutta juontajaa ja lähettää tälle terveiset.

Asian ytimessä -ohjelman ruutukasvo ja MTV Uutisten tv-ankkuri Jaakko Loikkanen jää keskiviikkoillan lähetyksen jälkeen viiden kuukauden vanhempainvapaalle. Tuuraaja paljastetaan illan lähetyksessä.

Keskiviikkoisin suorana lähetyksenä nähtävän Asian ytimessä -ohjelman ruutukasvo Jaakko Loikkanen juontaa kevään viimeisen lähetyksensä keskiviikkona 1.3. kello 21.00 alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Loikkasta kutsuvat perhevelvollisuudet. Hän palaa töihin jälleen syksyllä. 

– Pidän isyys- ja hoitovapaata sekä kesälomaa yhteensä viisi kuukautta. Asian ytimessä -ohjelman tekeminen on ollut parasta tähänastisella työurallani, mutta kotiin jäämistä ei tarvinnut pitkään miettiä, Loikkanen kertoo.

Ohjelman uuden juontajan nimi kerrotaan illan Asian ytimessä -lähetyksessä.

Jaksossa kuullaan Naton pääsihteeri Jens Stoltenbergin haastattelu ja aiheen tiimoilta studiovieraaksi saapuu niin ikään vanhempainvapaalla ollut ja puolustusministeriksi tiistaina palaava Antti Kaikkonen.

Illan lähetyksessä pureudutaan myös nuorten, erityisesti tyttöjen, entisestään kasvaneisiin paineisiin. Tytöt kertovat ulkonäköpaineista, ahdistavista asenteista ja riittämättömyyden tuskasta – vaaditaanko nuorilta aivan liikaa?

Asian ytimessä keskiviikkoisin klo 21 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat