Jaakko Loikkanen antaa vinkkejä tuuraajastaan – näitä asioita suosikkiankkuri aikoo tehdä vanhempainvapaallaan

Asian ytimessä -ruutukasvo Jaakko Loikkanen jää vanhempainvapaalle – antaa vinkkejä tulevasta juontajasta 4:43
Jaakko Loikkanen paljastaa, miksi erityisesti pääministeri Sanna Marinin vierailu Asian ytimessä -ohjelmassa on jäänyt mieleen sekä Loikkanen myös ylistää uutta juontajaa ja lähettää tälle terveiset.

Jaakko Loikkanen jää vanhempainvapaalle tämän illan Asian ytimessä -ohjelman jälkeen.

Asian ytimessä -ohjelman juontaja ja uutisankkuri Jaakko Loikkanen jää tämän illan jakson jälkeen viiden kuukauden vanhempainvapaalle ja palaa takaisin elokuussa.

Loikkasella on puolisonsa kanssa kaksi pientä lasta, joista nuorimmainen on 1,5-vuotias. Nuorempi aloittaa päiväkodin kesällä, joten Loikkaselle oli tärkeää, että hän saa viettää pienemmän kanssa aikaa kotona ennen päiväkotitaipaletta.

– Olin myöskin ensimmäisen kanssa pidempiä pätkiä kotona, niin nyt on viimeinen hetki tämän nuoremman kanssa tällainen toteuttaa, Loikkanen kertoo.

Loikkanen ei ole aikatauluttanut tulevia kuukausia, vaan pyrkii olemaan suunnittelematta liikaa mitään.

– Toivoisin, että moni muukin isä ja vanhempi pystyisi olemaan tällaisia keskipitkiä pätkiä kotona.

– Suunnitelmia on aika vähän, niin olen yrittänyt sen pitääkin. Välillä tuntuu, että teen liikaa suunnitelmia ja puuhailen vähän liikaakin kaikkea, niin nyt on olisi hyvä sauma olla tekemättä hirveästi mitään. Jos kävisi pulkkamäessä, leikkipuistoissa ja lukisi kirjoja sekä leikkisi pikkuautoilla, luulen että siinä päivät täyttyy ihan hyvin.

Asian ytimessä jatkuu normaalisti tuuraajan voimin, joka paljastetaan vasta illan lähetyksessä. Loikkanen kuitenkin vihjaa hieman tulevasta.

– Tosi hyvä tuuraaja tulee, se on mahtava juttu. En tietenkään tässä vaiheessa sitä kerro, koska se paljastetaan sitten illan lähetyksessä.

Ylläolevalla videolla Loikkanen paljastaa, miksi erityisesti pääministeri Sanna Marinin vierailu Asian ytimessä -ohjelmassa on jäänyt mieleen sekä Loikkanen myös ylistää uutta juontajaa ja lähettää tälle terveiset.

Asian ytimessä MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla keskiviikkoisin klo 21.

Lue myös:

    Uusimmat