Madonna muisteli äitinsä menetystä 5-vuotiaana: "Kukaan ei kertonut hänen olevan kuolemaisillaan"

Rohkea show! – Madonna avasi kiertueensa komeasti Lontoossa 0:52
Näin Madonna avasi kiertueensa Lontoossa lokakuussa 2023.

Poptähti Madonna muistaa, kun hänen äitinsä vilkutti hänelle viimeisen kerran. 

Madonna, 65, avautui äitienpäivänä 12. toukokuuta Instagramissa yhdestä lapsuutensa surullisimmista hetkistä. Maailmantähti muisteli Instagramissa äitinsä Madonna Louise Cicconen kuolemaa 30-vuotiaana vuonna 1963 sen jälkeen, kun hänellä oli diagnosoitu rintasyöpä. Hänen tyttärensä tuolloin vain 5-vuotias.

Madonna kunnioitti Celebrations-kiertueellaan edesmennyttä äitiään, kun hänen äitinsä kuva näytettiin screenillä Mother and Father -kappaleen aikana.

– Seisoin lavalla 81 keikan ajan tuijottaen äitini kauniita kasvoja ja miettien, mitä hänen on täytynyt ajatella, kun hän vilkutti minulle hyvästiksi sairaalan ikkunasta. Astuin farmariautoon ja suljin oven tietämättä, että se oli viimeinen kerta, kun näkisin hänet, Madonna kirjoitti. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kukaan ei kertonut minulle äitini olevan kuolemaisillaan. Katselin vain, kuinka hän hajosi salaperäisesti, ja sitten hän katosi, eikä ollut muuta selitystä kuin se, että hän oli mennyt nukkumaan, mikä selittää myrskyisän suhteeni uneen, Madonna jatkoi.

Kuuden lapsen äiti jatkoi, että kaikki hänen omat lapsensa nukkuivat äitienpäivänä samassa talossa, mitä hän kuvaili harvinaiseksi ja lohdulliseksi.

– He kasvavat liian nopeasti ja pyörivät eri suuntiin. Ja kyllä, minun on vaikea päästää irti, Madonna kirjoitti. 

Madonna on Lourdesin, 27, Roccon, 23, Davidin, 18, Mercyn, 18, ja kaksosten Stellan ja Esteren, 11, äiti. David, Mercy sekä kaksoset ovat adoptoituja. Madonnan julkaisun mukaan Mother and Father -kappaleen aikana myös Davidin äidin kuva näkyi screenillä. 

Madonna kertoi, että kaikki hänen lapsensa lähtivät hänen kanssaan hänen viimeisimmälle kiertueelleen, joka päättyi toukokuun alussa.

– Me takerruimme toisiimme. Pitkinä tunteina teimme töitä ja kamppailimme. He auttoivat minua toteuttamaan unelmiani, Madonna kertoi julkaisussaan. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat