Nämä kohtaamiset ovat jääneet Jaakko Loikkaselle erityisesti mieleen Linnan juhlista

Näin juontaja-toimittaja Jaakko Loikkanen viettää joulua 0:21
Katso videolta, miten Jaakko Loikkanen aikoo viettää joulua.

Juontaja-toimittaja Jaakko Loikkanen on viettänyt monta itsenäisyyspäivää töissä Linnan juhlissa. 

Juontaja-toimittaja Jaakko Loikkanen, 38, on vieraillut Linnan juhlissa monta kertaa, sillä hän on haastatellut vuosien mittaan ihmisiä tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla. 

Tänä vuonna hän ei kuitenkaan ole töissä, joten itsenäisyyspäivän suunnitelmia ei juurikaan ole. 

– Voi olla, että katson pitkästä aikaa Linnan juhlia, kun en ole muutamaan vuoteen katsonut, Loikkanen kertoi MTV Uutisille. 

– Aika monena vuonna olen ollut töissä: joko Linnan jatkoilla entisessä työpaikassani tai Linnassa haastattelemassa vieraita. Nyt on mennyt useampi vuosi niin, että olen ollut ihan uutisvuoroissa. Täytyy katsoa, jos nyt loisi jonkin ihan uuden perinteen, Loikkanen pohti. 

Linnan juhlien haastatteluista ovat jääneet Loikkaselle mieleen erityisesti henkilöt, jotka on kutsuttu sinne sen takia, että he ovat tehneet hyväntekeväisyyttä joko samana vuonna tai pitkäjänteisemmin. 

– Sen tyyppiset kohtaamiset ovat aina hienoja, koska heidän työnsä on merkityksellistä, ja se palkinto ja huomio, jonka he saavat, eli kutsu juhliin, on heille tärkeää. On hienoa saada pieniltä osin elää siinä hetkessä heidän kanssaan, Loikkanen kertoi. 

Katso videolta, miten Jaakko Loikkanen aikoo viettää joulua.

Itsenäisyyspäivän juhlahumu lähtee käyntiin MTV Katsomossa kello 17 Valmiina Linnan juhliin -lähetyksellä. Linnan juhlat nähdään MTV Katsomossa kolmen tunnin suorana lähetyksenä kello 19 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat