Titanic-ohjaaja James Cameron ja Céline Dion eivät halunneet elokuvaan sen kuuluisaa tunnuskappaletta

Titanic-elokuvan ohjaaja James Cameron ja Céline Dion eivät tykästyneet My Heart Will Go On -kappaleeseen, joka on vuoden 1997 suosikkielokuvan tunnuslaulu. 

Artisti Céline Dion kertoi Voguen TikTok-videolla, että suositun Titanic-elokuvan tunnuskappale My Heart Will Go On ei itseasiassa ollut alun perin hänen, eikä elokuvan ohjaajan James Cameronin mieleen. Titanic-elokuva julkaistiin vuonna 1997.

Dionin mukaan Cameron sanoi, että hänen elokuvansa on niin upea, ettei se tarvitse mitään lauluja. 

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Artisti muistaa olleensa Las Vegasissa edesmenneen miehensä René Angélilin kanssa, kun sai kuunneltavakseen My Heart Will Go On -kappaleen. Dion kertoi todenneensa Cameronille, ettei haluaa laulaa kyseistä kappaletta. 

Kappaleen kirjoittaja ehdottikin, että he menisivät Los Angelesiin ja tekisivät laulusta kuitenkin demon. 

– Tiesin, että olen ongelmissa: en halunnut laulaa kappaletta, Cameron ei halunnut sitä elokuvaansa, mutta tiesin, kun menen studioon ja kuulen musiikkia, niin pääsen hahmon sisään. Ja myin sen jopa itselleni, Dion kertasi videolla. 

Joten Dion päätyi laulamaan kappaleen yhden kerran demoversioksi, jota käytettiin elokuvassa. 

Dion on ollut viime vuosina otsikoissa erityisesti sairastamansa jäykkyysoireyhtymän takia. Hän kertoi diagnoosistaan ensimmäisen kerran julkisuuteen joulukuussa 2022. Diagnoosin hän sai syksyllä 2022. Artisti ei ole esiintynyt diagnoosinsa julkistamisen jälkeen. 

Lue myös:

    Uusimmat