Vappu Pimiä postasi otoksia uuden Maajussille morsian -kauden kuvauksista

Maajussille morsian alkaa jälleen – kirjoita maajussille! 0:20
Katso myös: Tältä näyttää Maajussille morsian -esittelyjakso

Vappu Pimiä jatkaa tulevalla Maajussille morsian -kaudella sekä ohjelman juontajana että maajussien apuna rakkauden etsinnässä.

MTV:n Maajussille morsian -suosikkiohjelman 17. kauden kuvaukset ovat käynnistyneet. Ohjelman tulevalla kaudella seurataan jälleen maajussien matkaa kohti loppuelämän rakkautta.

Maajussille morsian -ohjelman juontaja Vappu Pimiä julkaisi Instagramissa kuvasarjan suosikkiohjelman uuden kauden kuvauksista. Kuvasarjaan on upotettu kesäisiä otoksia kulissien takaa.

– Taas saan olla rakkauden asialla, kun Maajussille morsian -kuvausputki pyörähti kunnolla käyntiin! On tämä vaan kyllä niin kiva työ! Lopputulos näkyy sitten syksyllä MTV3:lla, Pimiä kirjoittaa julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Tulevan Maajussille morsian -kauden osallistujat esiteltiin katsojille alkuvuonna. Kahdeksan maajussin joukossa on kaksi naista ja kuusi miestä, ikähaarukaltaan 21–44 -vuotiaita. Maatiloilla on perinteisten maito-, liha- ja viljatilojen lisäksi tuotannossa muun muassa kananmunia, ravihevosia ja joukosta löytyy myös tapahtumatuotantoa.

Maajussille morsian -sarjan 17. tuotantokausi ja Maajussille morsian: Kaikki tarinat -sarjan toinen tuotantokausi esitetään MTV:llä syksyllä 2024. Maajussille morsian -esittelyjakso on katsottavissa MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat